Home » De Beste Schoonheidsspecialist Groningen Voor Het Beste Resultaat

De Beste Schoonheidsspecialist Groningen Voor Het Beste Resultaat

De Beste Schoonheidsspecialist Groningen Voor Het Beste Resultaat

by lindajansen
Schoonheidsspecialist Groningen

Door de jaren heen neemt de collageenproductie in de huid af en verliest de huid zijn natuurlijke stevigheid. De vrouwelijke huid verliest de productie van nieuw collageen eerder dan de mannelijke huid. Het is dan ook van belang de huid goed te blijven verzorgen.

Door te kiezen voor een huidbehandeling door onze schoonheidsspecialist Groningen, kies je voor een echte professional. In onze salon bieden we gezichtsbehandelingen die passen bij jouw individuele behoeften. Wij zorgen voor het verbeteren van je huid met onze uitgebreide mogelijkheden aan behandelingen die helpen een gezondere en strakkere huid te krijgen.

Schoonheidsspecialist Groningen, Schoonheid Op Maat

We verzorgen ook specifieke huidproblemen en staan ​​altijd klaar om je te helpen bij het nemen van de eerste stap naar het krijgen van een gezondere en mooiere huid. Tijdens een vrijblijvend consult horen we graag wat jouw eventuele huidprobleem is en wat je wilt verbeteren. Samen stellen we een behandelplan op, dat voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Deze behandelingen kunnen eventueel worden aangevuld met specifiek op jouw afgestemde huidproducten voor thuisgebruik. Door het gebruik van deze huidproducten, wordt het resultaat versterkt en onderhouden.

Voor welke behandelingen naar schoonheidsspecialist groningen?

In onze salon kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen en huidverbeterende technieken. In onze salon werkt de schoonheidsspecialist Groningen met de meest professionele apparatuur en gebruiken enkel hoog geconcentreerde werkstoffen.

Een greep uit onze behandelingen: Beauty Angel. Dit is een vorm van lichttherapie waarmee rimpels worden verminderd en de huid strakker wordt. Daarnaast kunnen vervelende huidklachten als acne en eczeem verminderen en herstellen. Een andere favoriet is BioSkinJetting.

Dit is eigenlijk een alternatief voor behandelingen met injecties. Het is een techniek waarmee op een 100% natuurlijke manier rimpels worden verminderd doordat de rimpeldiepte wordt teruggebracht. Een andere optie is het verminderen van littekens, couperose, steelwratjes en bloedblaasjes. Dit wordt gedaan middels BioSkinSmoothing en geeft geweldige resultaten.

Ook kun je in onze salon terecht voor Doctor BABOR TheraPro peelingen. Dit zijn huidverbeterende peelingen op basis van AHA fruitzuren voor het verjongen van de huid. Daarnaast is een peeling zeer geschikt voor een huid met rimpels, acne en pigmentvlekken. Ook passen we de JetPeel toe, op basis van water en lucht. Het is een verfrissende en hydraterende peeling waarbij optioneel ook belangrijke werkstoffen als hyaluron en diverse vitamines aan de huid worden toegevoegd.

Natuurlijk bieden wij ook IPL behandelingen voor de behandeling van bloedvaatjes en pigmentvlekken. Daarnaast nog diverse laser behandelingen, Microdermabrasie, Microneedlig, Mesotherapie en nog veel meer.

Breng Een Bezoek Aan Ons Huidinstituut

Ons doel is om onze klanten te voorzien van huidverzorging en huidverbeteringsexpertise. Dit doen we in een gastvrije en professionele omgeving. Wij zijn specialisten in ons vakgebied en gaan altijd verder dan de algemene ontwikkeling van nieuwe behandelingen. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en gecertificeerd om zo het best mogelijke resultaat te leveren.

Wil je weten wat we voor jouw huid kunnen betekenen? Neem contact op met onze schoonheidsspecialist Groningen voor een huidscan, verzorgingsadvies of een vrijblijvend consult en start jouw reis naar een mooie en stralende huid!

You may also like

Leave a Comment